Over mij

Welkom bij Sonrisa

Sonrisa, Spaans voor glimlach, coacht mensen die graag hun leefstijl willen aanpassen. Centraal staat vaak een wens, bijvoorbeeld afvallen. Onze visie is dat het lichaam (je gewicht) een resultaat is van de staat van je geest en de keuzes die je maakt. Sonrisa doet coaching op individuele basis en in groepen. 

 

Leefstijlcoach Eidie 

Hoe omschrijven mensen mij? Ik ben eerlijk, enthousiast, ondernemend, vriendelijk, betrouwbaar, geduldig, oplossingsgericht, gestructureerd en iemand met een brede interesse. Sinds 2020 ben ik afgestudeerd aan de post-HBO-opleiding van de AVLEG  (Academie voor Leefstijl en Gezondheid) te Ede.

Ik ben getrouwd met Joop, heb 5 kinderen en 8 kleinkinderen. Al jaren doe ik vrijwilligerswerk: in de gevangenis in Peru, met jongeren en vrouwen in de kerk, bij vluchtelingenwerk en in het ziekenhuis hier in Nederland.

Ik zwem, wandel en fiets graag, speel altsaxofoon en maak kaarten. Ik ben christen, mijn geloof in God is voor mij van grote waarde. Dat is mijn grootste inspiratiebron om mensen te willen helpen.

Als je het roer om wilt gooien om je droom werkelijkheid te maken kan ik je helpen. Samen gaan we voor die glimlach op je gezicht!