Diensten

Ik help je met totaalvisie

Afvallen, meer bewegen en een fris hoofd. Dat is de wens van veel van mijn cliënten. Als leefstijlcoach help ik je om deze gebieden gelijktijdig aan te pakken. Dat doen we via kleine stappen in een ontspannen traject.

Ik werk met een efficiënt model. Dit is de Mijn Positieve Gezondheid-matrix. Als we samen een vragenlijst invullen rolt daar een overzichtelijk figuur uit. Hierdoor kun je doelen vaststellen en je vorderingen volgen.

Ik help je individueel. Bij het intakegesprek gaan we in op positieve gezondheid en op de doelen die je wilt bereiken. Dan beslissen we samen of we verder gaan. In het vervolg kijken we naar de mogelijkheden en de acties. Dat kan via een keukentafelgesprek of tijdens een wandeling. Vervolgens werken we stap voor stap aan het bereiken van jouw doelen.

Aanbieding: Tijdelijk betaalt u slechts € 30,- voor een intakegesprek van 90 minuten. Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2021.

Ik help je in een groep. Er zijn verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld workshops over voeding of beweging. Je kunt denken aan een wandeling of activiteit in een groep. Of aan een mengvorm waar je naast uitleg over eetpatronen ook allerlei spieren traint. Ook organiseren we workshops, bijvoorbeeld in de vorm van een uitje, denk aan zussen- of vriendinnendagen. Tarieven op aanvraag wegens maatwerk-aanpak. Vraag direct even op.